Seminarer

Kraft & Partners inviterer ofte til seminarer og møder med danske og internationale eksperter i fonde og filantropi. Her kan du bl.a. møde fondsdirektører, rådgivere, forskere og organisationer, som inspirerer og formidler ny viden i diskussion og debat med dig. Seminarerne annonceres på forsiden af vores web-site. Du kan få direkte besked om kommende seminarer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tidligere seminarer

seminarPics1

Fra støttende fonde til strategiske fonde

Mange fonde overvejer i disse år, hvordan de kan forøge værdien af deres filantropiske virksomhed, Kraft & Partners ønskede med dette seminar at give inspiration til processen ved at sætte fokus på, hvad kan man lære af de fonde, der allerede har været på en del af denne rejse.

seminarPics2

Ny lovgivning for erhvervsdrivende fonde

Kraft & Partners og PwC arrangerede d. 10. juni 2013 et morgenmøde med fokus på god fondsledelse, transparens og skattelovgivningen for fonde. Fire eksperter gav gode råd til hvordan de danske fonde kan få positive effekter af den nye erhvervsfondslov, som forventes fremsat i oktober 2013. Loven følger i kølvandet på den rapport, som sidste år blev lavet af Regeringens Erhvervsfondsudvalg. Udvalget har bragt en række vigtige temaer i spil omkring anbefalinger til god fondsledelse, øget transparens og ændringer i skattelovgivningen, som har stor betydning for fondene.

seminarPics3

Fonde, filantropi og frivillige – samskabelse og effekt

Hvem er de frivillige? Hvorfor giver de deres tid og engagement? Hvilken rolle spiller de frivillige foreninger i udvikling af nye velfærdstilbud? Og hvordan kan de sammen med fonde og filantropiske initiativer udnytte potentialerne i et samarbejde til gavn for civilsamfundet?

Et spændende formiddags-seminar fredag d. 8. marts 2013 hvor TrygFonden, Egmont Fonden, Frivilligrådet og CBS gav deres bud på hvordan vi styrker synergi mellem filantropi og frivillighed.

seminarPics4

Venture + filantropi New ways of giving in Europe

På formiddags-seminaret d. 9. oktober 2012 blev de 45 deltagere præsenteret for en af de nyeste strømninger inden for filantropien. Kurt Peleman, CEO i European Venture Philantrophy Association (EVPA) introducerede til begreber og anvendelser og præsenterede resultaterne af den første samlede undersøgelse af erfaringer med venture filantropi i Europa. Direktør Lars Jannick Johansen fra Den Sociale Kapitalfond fortalte om de danske erfaringer på området og senioranalytiker Lars Bo Pedersen fra Kraft & Partners A/S gav sine bud på venture filantropiens muligheder og udfordringer for danske fonde.

seminarPics5

Moderne fondes udfordringer er generiske

I forbindelse med Kraft & Partners kursus ”Getting to focus and impact” med Professor Richard A. Marker og Mirele Goldsmith havde vi den 3. september 2012 inviteret ham til at holde et oplæg om fondes udfordringer med udvikling af strategi, evaluering og meget mere.

seminarPics6

Hvis det ikke kan måles, kan det ikke bruges!

Direktør Michael Weinstein fra The Robin Hood Foundation i New York, USA, gav mandag d. 11. juni en forsamling af direktører og bestyrelsesmedlemmer fra danske fonde et inspirerende indblik i arbejdsmetoderne i en radikalt nytænkende fond, der nærmest er udråbt som pioner på måling og dokumentation af effekt.

Kontakt os

Mød os for en dialog om jeres udfordringer. Send os en email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.