DSV: Leadership Programme

DSV er en af verdens førende transportvirksomheder, og en af de største virksomheder i Danmark, med en årlig omsætning på 44 mia. kroner. Som et afgørende element i realiseringen af virksomhedens ambitiøse vækstplaner satser DSV intensivt på lederudvikling.

Som led i prioriteringen af lederudvikling, har Kraft & Partners i tæt samarbejde med DSV udviklet et målrettet leadership program for en række af virksomhedens ledere. Det skræddersyede forløb har bl.a. lagt vægt på strategisk udsyn og praksis, forandringsledelse på den globale markedsplads, samt personlig gennemslagskraft.

”Forløbet har givet lederne en række rigtig stærke kompetencer. Samtidig har det faktum, at hver enkelt løbende har skulle udarbejde konkrete handlingsplaner på hvert modul, sikret at redskaberne er kommet i brug med det samme i ledernes hverdag. En stor bonus ved forløbet har været den inspiration og sparring som de deltagende ledere har kunne give hinanden. Samlet set har udbyttet levet op til de forventninger vi havde”.

Jan E. Jensen, lederudviklingskonsulent og ansvarlig for programmet

Kontakt CEO, Markus Bjørn Kraft for mere information om mulighederne for at udvikle jeres ledere gennem et målrettet Leadership program.

Kontakt os

Mød os for en dialog om jeres udfordringer. Send os en email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.