Op til 70 % af alle forandringsprojekter lykkes ikke, hvis man sammenligner resultatet med de oprindelige målsætninger. Det er en virkelighed, mange ledere kender til – og grundene er mange og komplekse. Vi mener, at en af de allervæsentligste årsager er, at der mangler ledelseskraft i organisationen.

Ledelseskraft er evnen til at skabe resultater gennem relationer.

Enhver leder, ledergruppe og virksomhed har et uudnyttet potentiale. Det kan være strategisk forståelse, mennesker med kompetencer, kapital, kultur, organisering, m.m. Vores erfaring siger os, at dette potentiale kun kan forløses ved at opbygge tilstrækkelig ledelseskraft.

Ledelseskraft etableres, når lederen i alle relationer bevidst anvender magt, kommunikation og ledelsesstil, til at skabe tillid, forståelse og handling.

Kraft & Partners mener med andre ord, at de mest succesfulde ledere mestrer tre enkle færdigheder til perfektion:

  • De kan finde, prioritere og implementere de mest værdifulde ideer
  • De kan formidle deres ideer simpelt og effektivt og skabe forståelse
  • De kan motivere andre og sikre handling på ideerne

Vi ved, at succesfulde ledere arbejder målrettet og struktureret med at udvikle deres ledelseskraft gennem disse tre færdigheder hver dag, hver time, hvert minut. Resultatet er, at de kender deres eget potentiale, og kan aktivere det for at navigere gennem tidspres, kompleksitet og svære beslutninger: Og derfor opnår de succes.

ledelseskraft-model

Alt hvad vi laver i Kraft & Partners har til formål at støtte udviklingen af ledelseskraften hos dig som leder, hos ledelsesteamet og i virksomheden. En virksomhed uden tilstrækkelig ledelseskraft på flere niveauer vil ikke være i stand til at implementere strategien, skabe forandringer, styrke kulturen og udvikle mennesker. Og så er det underordnet at selvsamme virksomhed har en stærk forretningsstrategi, dygtige medarbejdere og masser af kapital.

Så spørg dig selv: Har jeg eller min virksomhed etableret den nødvendige ledelseskraft til at gennemføre vores store forandringsprojekt, omstruktureringen eller at eksekvere vores vækststrategi?

Vi stiller gerne op til et uforpligtende møde, hvor vi kan dele vores erfaringer og give dig indblik i vores gennemprøvede metode.

Kontakt os

Mød os for en dialog om jeres udfordringer. Send os en email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.